Quality Companion, verkkoversio 15+ käyttäjää

Quality Companion, verkkoversio 15+ käyttäjää

Minitab Inc:n politiikan mukaisesti suuremmat lisenssikoot myydään tarjouksen pohjalta. Mikäli haluat suuremman lisenssin, ota yhteyttä toimistoomme, niin kerromme hintatiedot ja/tai lähetämme esitteen.

Lisenssin hinta laskee / käyttäjä lisenssikoon kasvaessa. Pyydä tarjous.

toimisto@qk-karjalainen.fi
asiakaspalvelu@laatutieto.fi

puh. 03-7804 264
puh. 040-547 2161

 


Companion by Minitab on kokonaisvaltainen alusta organisaation jatkuvan parannuksen ja projektien hallintaan. Maailman johtavan laadunparannuksen ohjelmiston kehittäjien toimittama Companion by Minitab™ yhdistää kattavan valikoiman tehokkaita projektityökaluja ja tiedon nopean jakamisen mahdollistavan pilvipalvelun. Projektien tila ja saavutukset ovat aina ajan tasalla – missä ja milloin niitä ikinä tarvitsetkin!

Kuinka Companion toimii
Companion työpöytäsovelluksesta löydät kaikki työkalut joita tiimi tarvitsee toteuttaakseen parannusprojekteja tehokkaasti ja johdonmukaisesti. Kun tiimien projektit etenevät, kriittinen data viedään automaattisesti Companionin web-pohjaiseen pilvisovellukseen, josta johto ja sidosryhmät voivat nopeasti arvioida projektien ja laadunparannustoimien nykyistä tilaa ja saavutuksia.

Koska pilvipalvelussa toimiva seuranta päivittyy automaattisesti, tiimien jäsenillä on enemmän aikaa keskittyä kriittisten tehtävien suorittamiseen, eikä aikaa kulu erillisten seurantajärjestelmien ja raporttien luomiseen. Companion-ohjelmiston työpöytä -ja websovellukset toimivat yhdessä parantaen organisaation tulosta ja auttavat näyttämään onnistumisen henkilöille joiden tarvitsee siitä tietää!

Companion ohjelmistosta löytyy toimintaa ohjaava, täysin muokattavissa oleva Companion Roadmap™ niin DMAIC, Kaizen, QFD, CDOV ja PDCA-menetelmille. Koska käytettävät menetelmät ja seurattavat luvut vaihtelevat organisaatiosta toiseen, voit myös helposti tehdä oman organisaatiosi tarpeita ja menettelytapoja vastaavan pohjan kehitysprojekteille.

Mitä työkaluja Companion sisältää
Companion työpöytäsovellus sisältää täyden kattauksen helposti käytettäviä työkaluja kuten:

  • Arvovirtakuvaus (VSM)
  • FMEA
  • Process Map
  • Aivoriihi
  • Monte Carlo -simulaatio
  • ja monia muita…

Companion antaa myös mahdollisuuden räätälöidä ja rakentaa omia työkaluja täysin organisaation omien tarpeiden ja prosessien mukaisesti! Työkalut on myös tehty keskenään yhteensopiviksi niin, että työkalujen tuloksia ei tarvitse erikseen syöttää seuraavana käytettävään menetelmään vaan Companion hoitaa sen automaattisesti.
  
Quality Companion, verkkoversio 15+ käyttäjää