Tavoite

Tavoite

Tavoite-kirja on suomennettu versio Eliyahu Goldrattin 1984 kirjoittamasta klassikosta ”The Goal – A Process of Ongoing Improvement” jota on myyty maailmassa miljoonia kappaleita.

Tavoite-kirja kertoo mukaansa tempaavassa ja helposti luettavan tarinan muodossa Theory Of Constraints (TOC) tehokkaan liikkeenjohdon mallin perusteet ja soveltamisen tehdasympäristössä. Menetelmä on puhdasta tervettä järkeä joka on samalla vastoin laajalti totuttuja tapoja sekä ajattelua. Kirja saattaa siis muuttaa ajattelutapaasi merkittävästi. Tämän kirjan luettuasi pystyt jo soveltamaan oppeja käytännössä ja saamaan parempia tuloksia nopeammin monilla eri osa-alueilla. Sinulla on tämän jälkeen tarvittavat perusteet syventyä TOC-oppeihin tarkemminkin koskien tehokkaita ratkaisuja mm. tuotantoon, projektin hallintaan, logistiikkaan, ajatteluprosesseihin, markkinointiin.

Alex Rogon kamppailu 600 hengen tehtaansa ja avioliittonsa puolesta. Tavoite on merkillinen kirja. Jännitttävä, mukaansatempaava, helppotajuinen, vallitsevia totuuksia kiehtovasti kyseenalaistava. Kirja johdattaa lukijan tohtori Eliyahu M. Goldrattin kehittämän johtamisfilosofian eli kapeikkoajattelun - Theory of Constraints (TOC) pariin. 

Kirjan opas - Jonah - johdattelee Alex Rogon parantamaan lyhyessä ajassa ratkaisevasti tehtaansa suorituskykyä kirkastamalla näkemyksensä vastuualueensa (tehtaan) perimmäisestä tavoitteesta ja arvioimalla uudelleen monet vallinneet periaatteet ja käytännöt. 

Vaikka romaanin tapahtumat sijoittuvat tehdasympäristöön, on kirjan TOC-oppeja sovellettu lukemattomien organisaatioiden suorituskyvyn parantamiseen monilla eri toimialoilla ja sovellusalueilla. 

Voit soveltaa näitä oppeja suoraan omaan tilanteeseesi tuloksentekoa rajoittavien tekijöiden tunnistamiseksi ja kroonisiksikin ajateltujen tuottavuus- ja laatuongelmien ratkaisemiseksi. 

Kirja on oppikirjana tuhansissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. 

Kirjan kirjoittajaa Eli Godrattia (1947 - 2011) on oikeutetusti luonnehdittu mm. sanoilla "nero" (Business Week) ja "teollisuuden guru" (Fortune).

Uudistettu 3. painos.

Kirjoittajat: Eliyahu M. Goldratt, Jeff Cox 
Sivuja: 364
Vuosi: Alkuperäisteos 3. painos 2004, suomennos 3. painos 2014

Sisältää liitteen tuotannonohjausmalleista.

Pehmeäkantinen. 

 

Muista myös! 

Valinta    http://www.laatutieto.fi/product_details.php?p=1014

Vain Taivas on Rajana    http://www.laatutieto.fi/product_details.php?p=934

  
45.00 EUR49.50 EUR (alv 10.00 %)
Tavoite

Tuotekoodi: 1227