The Essential Deming - Leadership Principles from the Father of Quality

The Essential Deming - Leadership Principles from the Father of Quality

Tri W. Edwards Deming liitetään niin tuottavuuteen kuin laatuunkin. Hän on ehdottomasti viime vuosisadan merkittävin laatu- ja tuottavuusvaikuttaja. Hän oli Japanin ja Kauko-Idän kasvun takana. Hän myös osasi ennustaa jo 1983 länsimaita uhkaavan tuottavuuskriisin kirjassaan Out of the Crisis ja samassa ja myöhemmin ilmestyneessä kirjassa The New Economics (1993) hän esitti kuuluisat johtamisen "Prinsiipit" ja parantamisen teorian (Profound Knowledge).

Mikään kirja ei ole paremmin ajassa kuin professori Joyce Orsinin kokoama kirja, jossa on 99 % Demingin artikkeleita, puheita, kirjoituksia, kirjeitä ja muistiinpanoja. Kirja on toimitettu ja päällekkäisyyksiä on poistettu, mutta sanat ja lauseet ovat Demingin. Lue ja tulkitse itse.

Ne, jotka eivät tunne vuonna 1900 syntynyttä Demingiä, niin hän väitteli vetyatomista tohtoriksi 1924, kirjoitti ja luennoi fysiikasta vuoteen 1940. Tämän jälkeen hän keskittyi tilastotieteeseen ja näytteenottoteoriaan ja kirjoitti lukuisia artikkeleita ja kirjoja tilastotieteestä. Tässä roolissa hän oli Japanissa ja määritteli "atomipommien" jälkeen, kuinka paljon viljaa japanilaiset tarvitsevat ja alkoi opettaa japanilaisia "ylös kurjuudesta". Demingin kolmas työura ja "laatu guruus" alkoi 80 vuotiaana ja jatkui 1993. W. Edwards Deming opetti uutta johtamiskulttuuria, laadun kautta tuottavuuden kehittämistä. Vastakohta on määrän kautta tuottavuuden kehittäminen, jossa kestävyyden ja markkinoiden rajat tulevat hyvin nopeasti vastaan - ja saneeraus. Laadussa ei ole rajaa eikä myöskään laatutuottavuudessa! Tie on jatkuvan parantamisen tie, kuten Toyota ja muut ovat osoittaneet. Lean on - jos lukee kirjan - puhdasta demingnismiä.

Suosittelemme kirjaa lämpimästi kaikille johtamisesta, laadusta, parantamisesta, tuottavuudesta, six sigmasta, leanista kiinnostuneille.

Kirjoittaja: Joyce Orsini
Sivuja: 326
Julkaisuvuosi: 2013

  
50.95 EUR56.05 EUR (alv 10.00 %)
The Essential Deming - Leadership Principles from the Father of Quality

Tuotekoodi: 241
Varastossa: 2