Factory Physics, third edition

Factory Physics, third edition

Harvoin löytää niin merkittävää kirjaa kuin mitä Factory Physics on. Kirjassa esitellään keskeiset fysiikan lait tuotannolliselle toiminnalle. Luit oikein lait. Tunnet ehkä Littlen lain (katso www.qk-karjalainen.fi/artikkelit), mutta tunnetko muut valmistussysteemin lait.

Kirja sai alkunsa vuonna 1988, kun tekijät fyysikkoina joutuivat selittämään, kuinka ohjata tehokkaammin tuotantoa. Kirjasta muotoutui luentosarjasta ja siitä edelleen kirja 1995 ja nyt on jo kolmas painos.

Kirja on jaettu kolmeen jaksoon. Ensimmäinen jakso "The Lessons of History" kehitystä tähän päivään mukaan lukien EOQ, MRP, ERP, JIT jne. Kirjassa kuvataan mikä meni ja menee näissä konsepteissa vikaan. Toinen jakso kuvaa tehtaan fysiikkaa, vaihtelua, Six Sigmaa ja Leania ja erityisesti lainalaisuuksia. Miksi imusysteemi eikä työntö? Kolmannessa jaksossa sovelletaan I ja II-jakson oppeja ja käsitellään yleisiä jokaisessa yrityksessä olevia ongelmia.

Lyhyesti mitä Factory Fysics on. Se on systemaattinen kuvaus siitä kuinka valmistussysteemi toimii. Ymmärrys mahdollistaa johtajien ja insinöörien

  1. tunnistaa mahdollisuudet parantaa olemassa olevia systeemejä
  2. suunnitella tehokkaita uusia systeemejä
  3. tehdä valintoja erilaisten vaihtoehtojen välillä.

Uskon, että kirja johdattaa meitä uuteen aikaan! Kun ymmärrämme, kuinka ja miten tuotantosysteemimme toimii, voimme sitä myös parantaa Leanin ja Six Sigman menetelmin. Suosittelen kirjaa tuotantotoiminnasta kiinnostuneille.

Kirjoittajat: Wallace J. Hopp, Mark L. Spearman
Sivuja: 720
Julkaisuvuosi: 2013

pehmeäkantinen

  
175.00 EUR192.50 EUR (alv 10.00 %)
Factory Physics, third edition

Tuotekoodi: 1448
Varastossa: 4