Rekka-autopeli

Rekka-autopeli

Rekka-autopeli sisältää peruspaketin ja extrapaketin legoja, joista rakennetaan rekka-autoja. Lisäksi pakettiin sisältyy QKK:n suomenkieliset peliohjeet PDF & PowerPoint -tiedostona sekä Excel-pohjat raportointiin.

Rekkatehdas - Nykytilasta tulevaan tilaan: suunnittele ja toteuta parannukset

Lean-pelin tarkoitus on esitellä osallistujille Leanin periaatteita ja -työkaluja sekä opettaa niitä ja tuoda ideoita prosessin parannukseen.

Osallistujat voivat vaihtaa kokemuksiaan erilaisten layoutien tai tuotantofilosofioiden vaikutuksesta. Peli pitää sisällään kombinaation pelielementtejä, keskustelua ja oppimista.

Peli on jaettu kierroksiin, joilla jokaisella on oma tarkoitus ja ohjeet. Kierrosten tarkoitus on esittää, kuinka Lean -konseptien ja työkalujen lisääminen vaikuttaa toimintaan. Nämä kierrokset ovat lähtökohtana keskustelulle ja oppimisille. Pelistä pidetään kirjaa ja numeeriset tulokset auttavat keskustelussa.

Pelillä voidaan simuloida erilaisia tuotannonohjausmenetelmiä kuten - erätuotantoa, työntöohjausta, imuohjausta, Kanban, läpimenoaikojen simulointia, erilaisia jonoutumiseen liittyviä simulointeja ja näiden tuotannonohjausmenetelmien erilaisia vaikutuksia taloudellisiin tuloksiin ja läpimenoaikoihin, jne. 

Edellä mainittujen lisäksi voit toki myös itse kehittää peliä eteenpäin, koska peli on toteutettu legoilla ja on siksi hyvin muokkauskykyinen. 

Toivotaan, että saat oppimisen ohessa myös muutamat naurut!

On eduksi, jos tunnet jo jonkin verran Leania entuudestaan.

Pelistä myös koulutusta - www.qk-karjalainen.fi.

Rekka-autopeli
  
670.00 EUR830.80 EUR (alv 24.00 %)
Rekka-autopeli

Tuotekoodi: 1214
Varastossa: 5