Lean Six Sigma Champion -koulutus


ILMOITTAUDU LEAN SIX SIGMA CHAMPION -KOULUTUKSEEN


Quality Knowhow järjestää Six Sigma Champion -koulutuksen. Six Sigma Champion -koulutus valmentaa organisaation johtajia – kaikilla tasoilla – ymmärtämään Six Sigman konsepteja ja erityisesti johtamaan Six Sigman käyttöönottoa, levitystä ja hyödyntämistä organisaatiossa.

Lean Six Sigma Champion -koulutuksella annetaan johtoryhmälle, Six Sigma -projektien ja henkilöiden valitsijoille sekä varsinaisille Championeille yleiskatsaus Six Sigma -menetelmään, projektien valintaan, johtamiseen ja työkaluihin.

Six Sigma Champion johtaa, tukee, suojelee, edistää, ylläpitää ja levittää organisaation Six Sigma -toimia.

Osallistujat kykenevät kurssin jälkeen ymmärtämään DMAIC -kehitysjakson ja siinä käytettävät työkalut. He pystyvät myös organisoimaan projektit ja projektiryhmät sekä johtamaan Six Sigma parannusta.

Mikä on Championin rooli Six Sigmassa? Six Sigma Champion on yksilö tai ryhmä yksilöitä, joiden velvollisuutena on seurata Black Belt -projektien tilaa ja onnistumista sekä taata riittävät resurssit Black Belt -projektille, jotta se valmistuu ajallaan.

Champion on pitkälti vastuussa Black Beltin avustamisesta määrittelyvaiheessa (Define) ja yleisesti koko prosessista niin että liiketoimintahyöty syntyy.

Kysy yrityskohtaista toteutusta!

Lisätietoja koulutuksesta saat klikkaamalla tästä.

  
1350.00 EUR1674.00 EUR (alv 24.00 %)
Lean Six Sigma Champion -koulutus

Tuotekoodi: CHAMPION-kurssi