Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus, 10.-11.6.2021


ILMOITTAUDU LEAN SIX SIGMA YELLOW BELT -KOULUTUKSEEN


Koko yrityksen henkilöstölle tarkoitettu kaksipäiväinen Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus tarjoaa yleiskuvan ja peruskoulutuksen Six Sigmaan.


Kaksipäiväisessä kursissa keskitytään Six Sigman perusteisiin, käsitteisiin ja peruskonsepteihin. Yellow Belt -koulutuksen käynyt henkilö, Yellow Belt, tuntee DMAIC -prosessin, sen keskeiset mittaus-, analyysi-, parannus- ja ohjausvaiheen työkalut ja menetelmät: prosessikuvaus, datankeräys, Ishikawa, GageR&R, tilastollisen analyysin perusteet, perusteet kokeen suunnitteluun ja SPC:n.

Yellow Belt -koulutus sopii erinomaisesti Six Sigma -projekteihin (Black Belt tai Green Belt) osallistuville henkilöille. Kurssi auttaa ymmärtämään ja omaksumaan dataan perustuvaa ongelmanratkaisua ja Six Sigma -metodiikkaa. Miksi tehdään prosessikaavio? Miten dataa kerätään? Miksi mittalaitteiden suorituskyky on keskeistä? Kuinka dataa voi analysoida ja mitä datasta löydetään ja mitä ei? Kuinka kokeilemme, teemme kokeita, toimiiko parannuksemme? Miten saamme parannuksen ylläpidettyä?

Yellow Belt -kurssi sopii myös jatkuvan parannuksen ideaa ja konseptia soveltaville yrityksille laadun peruskurssiksi. Kurssi vastaa kysymykseen, kuinka onnistua ongelmanratkaisussa? Jatkuva parannus muodostuu onnistuneista ongelmanratkaisuista. Ilman ongelman ratkaisutekniikoita lähes 95 % ongelmanratkaisuista epäonnistuu (Demingin  mukaan).

Kouluttaja: Matti Pesonen

Ajankohta: 10.-11.6.2021

Paikka: Sibeliustalo, Lahti

Koulutuspäiviin mahdollista osallistua myös etänä.

 

Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

  
1190.00 EUR1475.60 EUR (alv 24.00 %)
Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus, 10.-11.6.2021

Tuotekoodi: YB-kurssi