40 Principles - TRIZ Keys to Technical Innovation, Extended Edition

40 Principles - TRIZ Keys to Technical Innovation, Extended Edition

TRIZ (The Theory of Solving Inventive Problems) on erittäin menestynyt innovaatiometodi, jonka kehitti Genrich Altshuller 1900 luvun puolivälissä. Altshuller tutki yli 200000 patentteja ja loi näiden pohjalta säännöt ja periaatteet, kuinka innovaatio voidaan toteuttaa. 

Innovaatiotkaan eivät synny tyhjästä, vaan niiden takana on "säännönmukaisuuksia", jotka voidaan tiivistää 40 periaatteeksi tai ohjeeksi. Miksi hakea innovaatiota "metsästä" kun voi käyttää karttaa - TRIZ Vastakkainasettelumartiisia ja sen tarjoamia innovaatiopolkuja, ratkaisuja.

Dana W. Clarke on  uusimmassa laajennetussa painoksessa parantanut merkittävästi aikaisempia painoksia ja julkaissut uusia esimerkkejä onnistuneista innovaatioista TRIZ menetelmällä. Kirja sisältää myös TRIX Contradiction Matriisin, jonka avulla voi kahden tekijän avulla hakea läpimurtoa ongelmaan - innovaatioon. Jokaisen innovoijan perusteos, jota ilman ei voi olla.

Kirjoittaja: Dana W. Clarke, Genrich Altshuller
Vuosi: 2005
Sivuja: 138

Tätä uutta laajennettua painosta Altshullerin 40 Principles kirjasta on parannettu aikaisemmista painoksista. Se sisältää nyt uuden sarjan esimerkkejä.

  
89.00 EUR97.90 EUR (alv 10.00 %)
40 Principles - TRIZ Keys to Technical Innovation, Extended Edition

Tuotekoodi: 1110
Varastossa: 2