Valinta

Valinta

Onko jokainen konflikti poistettavissa? Onko jokainen tilanne tavattoman yksinkertainen riippumatta siitä, kuinka monimutkaiselta se näyttää? Voiko jokaista tilannetta parantaa merkittävästi? Onko win-win -ratkaisu aina olemassa?

Miljoonat lukijat tuntevat Eli Goldratt'in (1947-2011) tiedemiehenä, valistajana ja business-guruna. Hänen Kapeikkoajatteluaan (TOC, Theory of Contraits) opetetaan eri kaupallisissa oppilaitoksissa ja MBA-ohjelmissa ympäri maailmaa. Tätä ajattelutapaa ja Kapeikkoajattelun eri metodeja sovelletaan eri liiketoiminnoissa ja julkishallinnon aloilla niin suurissa kuin pienissä yksiköissä.

Kirjassa Valinta (The Choice) Goldratt sukeltaa syvälle ajattelunsa perusteisiin. Hän keskustelee tyttärensä Efrat'in kanssa omasta tieteellisen maailmankuvan uskomusjärjestelmästään tavoitteenaan täyden elämän eläminen.

Hän esittää esimerkkien ja keskustelun avulla, miten tunteet, intuitio ja logiikka vaikuttavat vuorovaikutussuhteessa kokonaisvaltaisesti kykyymme ajatella kirkkaasti ja ratkaisukeskeisesti tehdessämme omaa ja ammatillista elämäämme koskevia päätöksiä. 

Kirjoittajat: Eliyahu M. Goldratt & Efrat Goldratt-Ashlag
Sivuja: 220
Julkaisuvuosi: 2017 (suomenkielinen, uudistettu painos)
Kustantaja: Kukonaskel Oy

pehmeäkantinen

 

Muista myös!

Tavoite   http://www.laatutieto.fi/product_details.php?p=942

Vain Taivas on Rajana   http://www.laatutieto.fi/product_details.php?p=934

  
31.00 EUR34.10 EUR (alv 10.00 %)
Valinta

Tuotekoodi: 1246
Varastossa: 31