WEB-koulutukset

WEB-koulutukset

Myymme Lean Lion Oy:n Web-koulutuksia. Web -koulutukset ovat kustannustehokas ja joustava menetelmä Leanin perusteiden opettamiseen. Tätä ainutlaatuista koulutuspakettia on kehitetty yhteistyössä Tampereen Teknillisen Yliopiston asiantuntijoiden kanssa vuodesta 2012 lähtien.

Koulutuksissa on useita eri vaiheita, jotka pitävät mielenkiinnon yllä noin oppitunnin mittaisella ja erittäin käytännönläheisellä lähestymistavalla.

Koulutusjärjestelmä on helppokäyttöinen. Web-koulutuksen etuna on 100 % joustavuus, jolloin koulutuksen käyminen ei ole enää ajasta eikä paikasta kiinni. Kouluttaminen ei aiheuta tuotantokatkoksia, koska henkilöstö voi suorittaa koulutukset esimerkiksi vuorotellen yrityksen tietokoneilla. Koulutus toimii myös älypuhelimilla tai tableteilla.

Oppimistulokset vahvistetaan loppukokeen avulla, jolloin oppilas saa konkreettiset tulokset käydystä kurssista, eikä ainoastaan merkintää koulutusrekisteriin.

Web-koulutus ei pois sulje läsnä olevan koulutuksen ja konkreettisen käyttöönoton tarvetta vaan täydentää tätä kokonaispakettia!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan