Minitab Engage

Minitab EngageMinitab Engage (ent. Companion by Minitab) on ainoa ratkaisu ohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua aloittamaan, seuraamaan, johtamaan ja jakamaan parannusaloitteita, joilla saavutetaan erinomaisia liiketoiminnan tuloksia.

Jopa parhaimmat projektit voivat pysyä pimennossa, jos johtajat eivät näe niiden potentiaalia

Minitab Engage on ainoa ratkaisu, joka yhdistää täysin kustomoitavia jatkuvan parantamisen, toiminnan kehittämisen, sekä projektinhallinnan työkaluja keskitettyyn datan hallintaan ja avainmittareihin reaaliaikaisilla mittaristoilla ja näkymillä. Tämä auttaa relevanttien projektien edistämisessä, riskien arvioinnissa ja parhaiden päätösten tekemisessä.

Kun tiimit voivat visualisoida prosesseja ja kiihdyttää projektien toteuttamista samalla hoitaen raportoinnin automaattisesti, on organisaatiolla onnistunut ja kestävällä pohjalla oleva (parannus) ohjelma.

Suunnittele & Suuntaa

Kehitetty edistämään saumatonta näkyvyyttä ja oikea-aikaista toimitusta. Engage laittaa kaikki tarvittavat jatkuvan parantamisen työkalut yhteen helppokäyttöiseen ja intuitiiviseen käyttöliittymään. Kun tiimit voivat käyttää vähemmän aikaa dokumenttien hankintaan ja versioiden hallintaan ja yhteensopivuusongelmien selvittämiseen, he voivat käyttää enemmän aikaa siihen mikä on tarpeellista – toteuttamaan kriittisiä, arvoa lisääviä projektin tehtäviä!
 

Miten Minitab Workspace ja Minitab Engage eroavat toisistaan?

Minitab Engage sisältää työkalut ja ratkaisut projektien valintaan ja projektien mittareiden seurantaan. Minitab Workspace sisältää samat jatkuvan parantamisen ja laadun työkalut, mutta siinä ei ole toimintoja, jolla voidaan jakaa tietoa projekteista keskitetysti tai seurata projektien edistymistä.

 

Tutustu Minitab Engage -esitteeseen

 

Laitteistovaatimukset:
 

Web App Component


Connectivity: An internet connection is required
Supported Browsers: Chrome or Chromium Edge


Desktop App Component

Operating System: Windows 8.1 or Windows 10
RAM: 32-bit systems: 1 GB (minimum), 2+ GB (recommended); 64-bit systems: 2 GB (minimum)
Processor: At least Pentium 4 or compatible processor, 1 GHz or higher
Hard Disk Space: 2 GB (minimum) free space available
* Additional required software will be installed with the application: .NET framework 4.7.2, Microsoft Visual C++ 2019 Redistributable (x86)
Browser: A browser is required for online Help
Screen Resolution: 1024 x 768 or higher

 

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

 • Minitab Engage, 5 käyttäjää

  Minitab Engage, 5 käyttäjää

  Minitab Engage (ent. Companion by Minitab) on kokonaisvaltainen alusta organisaation jatkuvan parannuksen ja projektien hallintaan. Maailman johtavan laadunparannuksen ohjelmiston kehittäjien...

  13715.00 EUR17006.60 EUR (alv 24.00 %)
 • Minitab Engage, 30. päivän maksuton kokeiluversio

  Minitab Engage, 30. päivän maksuton kokeiluversio

    Minitab Engage (ent. Companion by Minitab) on kokonaisvaltainen alusta organisaation jatkuvan parannuksen ja projektien hallintaan. Maailman johtavan laadunparannuksen ohjelmiston...

  0.00 EUR0.00 EUR (alv 24.00 %)