KIRJAT

KIRJAT

Laatutietoa kirjallisuudesta

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kautta voit hankkia uusimmat laatuaiheiset kirjat ja julkaisut. Kustannamme ja tuomme maahan keskeistä toiminnan ja laadun kehittämiskirjallisuutta, jossa pääpaino on laatutekniikoissa ja -menetelmissä. Uutuuksien lisäksi painotamme erityisesti laadun perusteoksia ja käsikirjoja, jotka tahtovat jäädä liian vähälle huomiolle. Ilman perusteoksia ja taulukoita vakava laadunkehittäminen ja parantaminen on lähes mahdotonta.

Laatukirjat muodostavat keskeisen laadun tieto- ja kokemusvaraston. Teoria on avain laadun parantamiseen. Kokoa nyt oma kirjastosi vaivattomasti ja varmasti suosittelemistamme kirjoista. Olemme myyneet suomen- ja englanninkielisiä laatukirjoja yli 20 vuotta sekä valinneet ja koonneet tänä aikana kirjamyyntiimme kaikki merkittävät laatujohtamista, laatumenetelmiä ja laatujärjestelmiä käsittelevät kirjat. Seuraamme jatkuvasti kansainvälisiä laatujulkaisuja, sivustoja ja artikkeleita sekä käymme USA:ssa messuilla ja konferensseissa. Näin haistelemme jatkuvasti uusia tuulia ja kansainvälisesti ajankohtaisia aiheita, jotta pysymme ajanhengen mukaisena yrityksenä niin kirjojen kuin koulutuksenkin osalta. Kaikki valikoimaamme otetut kirjat on valittu huolellisesti satojen vuosittain julkaistujen laatukirjojen joukosta.

Kirjat ja julkaisut on luokiteltu eri pääryhmiin. Kirjat käsittelevät samoja aiheita, joista tarjoamme myös koulutusta. Useiden kirjojen kohdalla luokittelu on kuitenkin lähinnä viitteellinen ja kirja voitaisiin sijoittaa perustellusti muihinkin ryhmiin. Jollet löydä sopivaa kirjaa, kysy rohkeasti neuvoa sähköpostilla osoitteesta toimisto@qk-karjalainen.fi.

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti sisältäen klassiset johtamisen ja tekniikoiden peruskirjat, joita käytetään myös eri oppilaitoksissa ja yliopistoissa. Laatukirjoja on valikoimissamme lähes 400 nimikettä kattaen koko laatutiedon spektrin perusteista viimeisimpään huipputietoon. Lisäksi valikoimastamme löytyy "ale"-kirjoja, jotka poistuvat valikoimastamme huonon saatavuuden tai muun syyn takia, joten ole nopea niiden saamiseksi. Tarjouksessa olevia kirjoja on vain rajoitettu määrä varastossamme.

Quality Knowhow:n valikoimista löydät satoja keskeisiä laatukirjoja kaikilta laadun aihepiirteiltä. Kirjat ovat pääosin varastotavaraa, jolloin voimme lähes aina toimittaa kirjan 1 - 3 päivän sisällä. Mikäli kirja on tilapäisesti loppunut varastostamme toimitusaika on noin 1 - 4 viikkoa. Välitämme myös kirjoja, jotka eivät kuulu perusvalikoimaamme, mutta jotka kiinnostavat asiakkaitamme. Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous kirjasta, josta olet kiinnostunut. Erikoistilauksien toimitusaika on noin 1 - 4 viikkoa.

Mikäli mieleisesi kirja puuttuu valikoimastamme, voit myös lähettää meille palautetta ja ehdottaa kirjaa valikoimiimme. Otamme mielellämme toiveita vastaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Quality Knowhow Karjalainen Oy
toimisto@qk-karjalainen.fi

asiakaspalvelu@laatutieto.fi

puh. 03-780 4264

Kirjojen hintaan lisätään Alv 10 %.


järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan