Quality Improvement through Planned Experimentation, Third Edition

Quality Improvement through Planned Experimentation, Third Edition

Kirjassa esitellään uusimpia tekniikoita laadun ja suorituskyvyn parannukseksi suunnitelluilla kokeilla. Kirja on alkujaan julkaistu 1991 ja nyt siitä on saatavissa kolmas täysin uudistettu painos. Kirja on erinomainen täydennys Langley, Moen, Nolan, Norman ja Provostin kirjalle "The Improvement Guide - A Practical approach to Enhancing organizational Performance".

Kirja antaa testausmenetelmän parannuksille - mitä todella Lean ja Deming -ympyrä PDSA käytännössä tarkoittaa. Kirja sisältää mm. laadun parannuksen teorian, kokeiden suunnittelun ja analysoinnin perusperiaatteet, yksitekijäkokeen, monimuuttujakokeet, vaihtelun lähteiden tunnistamisen, perättäiset kokeet ja kokeet useilla tasoilla ja paljon muuta.

Harvoin löytää näin hyvää kirjaa (paria), joka käsittelisi todellista parannusta liiketoimintaan. Ottaisi huomioon niin systeemin, vaihtelun, tiedon kehittämisen kuin myös ihmiset ja heidän reaktionsa. Suunniteltu koe metodi tarjoaa yritykselle mahdollisuuden täyttää paremmin asiakkaiden toiveet, alentaa kustannuksia ja lisätä tuottavuutta testatuilla ja varmistetuilla parannusmuutoksilla. Suosittelen erittäin lämpimästi molempia kirjoja.

Kirjoittajat: Ronald D. Moen, Thomas W. Nolan, Lloyd P. Provost
Sivuja: 476
Julkaisuvuosi: 2012

  
115.00 EUR126.50 EUR (alv 10.00 %)
Quality Improvement through Planned Experimentation, Third Edition

Tuotekoodi: 1220
Varastossa: 1