Quality Companion, verkkoversio 1-5 käyttäjää

Quality Companion, verkkoversio 1-5 käyttäjää

Laadun ammattilaisena haluat tehokkuutta kaikkiin projekteihisi. Ymmärrät, mitä kaikkea tarkoittaa prosessien rationalisointi, virheiden vähentäminen ja tuoton kasvattaminen. Laadunparannusprojektien hallinta saattaa joskus olla työlästä ja aikaa vievää. Erilaisten sovellusten käyttö prosessin kuvauksessa, tapaamisten organisoinnissa ja tiedon jakamisessa projektitiimin jäsenille voi olla työlästä. Minitab on kehittänyt tähän ongelmaan ratkaisun: Minitab Quality Companion.

Quality Companion:n selkäranka on Roadmap, joka vetää yhteen tehtävät, jotka tulisi laadunparannusprojektissa suorittaa. Roadmap esittää selkeästi askeleet, joita tarvitaan projektin implementoinnissa sekä Quality Companion sisältämän työkalun, jota kussakin vaiheessa voi käyttää.

Quality Companion toimii omana ohjelmanaan, mutta paras hyöty siitä saadaan, kun sitä käytetään yhdessä MINITAB:n kanssa. Quality Companion täydentää MINITAB -ohjelmistoa. Näiden yhteiskäyttö tarjoaa täydellisen ratkaisun laadunparannusprojektin läpivientiin tehokkaasti ja yhdenmukaisesti. Aloita projekti käyttämällä Quality Companionin oleellisia ”pehmeitä” työkaluja ja siirry sitten MINITAB:n tekemään kriittisiä datan analyyseja, kuten mittaussysteemin analysointi (MSA), kyvykkyysanalyysit ja koesuunnittelu (DOE).

Quality Companion sisältää lukuisia yksinkertaisia työkaluja, jotka helpottavat projektin läpiviennissä. Ensimmäinen tärkeä työkalu on Roadmap, joka kokoaa koko projektin yhteen ja ilmaisee nopeasti, mitkä vaiheet on tehty ja mitkä ovat vielä tekemättä. Quality Companion sisältää työkalut myös prosessin kuvaukseen, FMEA:n luomiseen, CTQ -matriisin rakentamiseen, syy-seurausdiagrammin tekemiseen. Se sisältää myös työkalun, jolla voidaan pitää kasassa kaikki palaverit ja tapaamiset sekä erilaisia aivoriihityökaluja. Lisäksi se sisältää mahdollisuuden luoda itse erilaisia työpohjia ja lomakkeita, joita voidaan tallentaa koko organisaation käyttöön. Omat hyperlinkit, linkit tärkeisiin lomakkeisiin sekä diaesitykset voidaan myös sisällyttää Roadmappiin, jolloin tiimin jäsenet pääsemään tarvittaessa koulutusaiheistoihin ja muihin projektiin liittyviin tiedostoihin helposti.

Quality Companion verkkoversio toimii vuosimaksuperiaatteella. Hinta on ilmoitettu euroa / vuosi.

Quality Companion verkkolisenssi (vuosilisenssi) toimii vuosimaksu periaatteella, joka tarkoittaa, että vuosittain uusitaan lisenssi maksamalla vuosimaksu, jonka jälkeen ostaja saa koodin, joka syötetään ohjelmaan. Mikäli maksua ei suoriteta, ei ohjelma toimi tietyn määräpäivän jälkeen. Vuosilisenssi sisältää kaikki päivitykset, joka tarkoittaa sitä, että esimerkiksi uuden version ilmestyttyä se päivitetään vuosilisenssiasiakkaille suoraan ilman lisämaksuja.


Quality Companion ohjelmassa nyt myös VSM, Value Stream Mapping!

Quality Companion, verkkoversio 1-5 käyttäjää
  
2410.00 EUR2988.40 EUR (alv 24.00 %)
Quality Companion, verkkoversio 1-5 käyttäjää