Minitab 17, yksittäislisenssi

Minitab 17, yksittäislisenssi

Minitab 17 tilasto-ohjelmisto on julkaistu 18.2.2014!


Minitab 17 on johtava tilastollinen ohjelmisto laadun parantamiseen ja tilastotieteen opetukseen maailmanlaajuisesti.

Tämän päivän laadunparannusprojektit ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen. Johtavat menetelmät kuten Lean Six Sigma vaativat, että tehdään yhä syvällisempiä datan analyyseja sekä tuotetaan mitattavia tuloksia. Datan analysointi vaatii yhä enemmän ominaisuuksia, kyvykkyyttä ja tehoa ohjelmistoilta. MINITAB täyttää nämä tarpeet. Ohjelmistolla on takanaan yli 40:n vuoden kehitystyö ja sitä käytetään ympäri maailman kaikissa merkittävissä organisaatioissa ja laatuprojekteissa.

Minitabin ominaisuuksia

MINITAB -ohjelmisto avaa uuden luvun laadun tilasto-ohjelmissa. Kaikki tärkeät ja normaalisti käytettävät tilastomenetelmät ovat samassa hyvin edullisessa paketissa. MINITAB sisältää: perustilastot, regressio, ANOVA, koesuunnittelu, ohjauskortit, SPC, kyvykkyysanalyysit, Gage R&R, mittauksen uusittavuus ja toistettavuus, luotettavuustekniikka, multivaritekniikat, aikasarjat, ei-parametriset testit, näytekoko ja tehokkuus - siis lähes kaikki tilastomenetelmät. Lisäksi MINITAB piirtää upeat graafit sekä sisältää makro-kielen, jonka avulla voidaan koodata ohjelmaan lisää makroja ja ominaisuuksia.

Uusinta 17 -versiota on täydennetty uudella ja parannetulla statistiikalla ja muilla laajennuksilla, jotka tarjoavat enemmän analyyttista tehoa ja suurempia oivalluksia prosesseista. Laajennettu assistant-valikko ohjaa hypoteesitestauksessa, regressioanalyysissa, koesuunnittelussa, mittaussysteemin analysoinnissa, ohjauskorteissa ja kyvykkyysanalyyseissä. Ja ennen kaikkea se auttaa tulosten tulkinnassa.

Uusia ominaisuuksia on mm.

 • Lisää Assistant -toiminnallisuuksia, kuten DOE ja Multible Regression
 • Uusiutuneet Regressioanalyysi, Binary Logistic Regression ja ANOVA
 • Parannuksia DOE -osioon
 • Päivittynyt grafiikan tyyli
 • Equivalence Tests, Stability Studies, Poisson Regression, jne

Lue lisää uusista ominaisuuksista täältä:http://www.minitab.com/en-us/products/minitab/whats-new/

MINITAB -ohjelmaa käytetään maailmanlaajuisesti opiskelussa, opettamisessa ja laadun ja prosessien parantamisessa. Ohjelmaan luottavat yli 4000 yliopistoa ja tuhannet erialojen yritykset maailmassa. MINITAB -ohjelmiston ovat valinneet mm. American Express, Nokia, General Electric, AlliedSignal, Polaroid, GenCorp, Ford Motor Company, DuPont, 3M, Honeywell International, Toshiba, Microsoft, Nike ja Toyota Motor.

MINITAB soveltuu erinomaisen hyvin Six Sigma projekteihin, koska niissä käytetään hyvin suurta joukkoa tilastomenetelmiä.

Minitabin käyttöä voidaan hyvin verrata autolla ajamiseen - aseta avain virtalukkoon, käynnistä kone ja aja. Kaikki sen osaavat. Helpompaa tilastokuvien, käyrien ja analyysien teko ei voi enää olla. Minitab on erittäin suosittu ja käyttäjäystävällinen ohjelma.

Jälleenmyynti

Quality Knowhow Karjalainen Oy on MINITAB -ohjelmien Suomen edustaja ja asiakkaidensa tekninen tuki. Meiltä saat ohjelmista sekä yksittäisversiot että eri tilanteisiin sopivat verkkoversiot ja akateemiset lisenssit. Tarjoamme myös koulutusta MINITAB:n käyttöönottoon sekä annamme opastusta ja neuvoja MINITAB:n käytössä. Muistathan myös ilmaisen helpdesk -palvelumme.

HUOM! Yksittäislisenssien hinnat kertaluonteisia. Kysy määräalennusta asiakaspalvelu@laatutieto.fi.MINITAB 17 laitevaatimukset:

Minitab 17 System Requirements

 • Operating System - 32-bit and 64-bit versions of XP, Vista, or Windows 7 or 8
 • RAM - 512 MB (minimum); 1+ GB (recommended)
 • Processor - Pentium compatible processor 1GHz or higher
 • Hard Disk Space: 
  • Multi-User - 140 MB (minimum) free space available
  • Single-User - 160 MB (minimum) free space available
  • Language Pack - Additional 55 MB free space per Language Pack installed
 • Screen Resolution - 1024 x 768 or higher
 • Adobe® Reader - Version 5.0 or higher required for Getting Started with Minitab
 • Connectivity - An internet connection is required for activation of single-user licenses

 


 

 

  
1295.00 EUR1605.80 EUR (alv 24.00 %)
Minitab 17, yksittäislisenssi

Tuotekoodi: 1571